EI30 ПЛЮС, EI60 ПЛЮС

Галерия
Модел
ПЛЪТНА
МОДЕЛ 2
МОДЕЛ 3
Покритие
Цвят
АКСЕСОАРИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА НА КРИЛОТО
• Две триелементни панти, едната е носеща, а другата с вградена пружина, която служи за самозатваряне на вратата
• Езична брава за секретна ключалка
• 2 бр Противовзломен болт
• Комплект дръжки с шилдове (поръчват се отделно)
• Прозрачно огнеупорно стъкло
КАСИ
• Ъглова метална каса с ширина на профила 84 мм (EI30) и 110 мм (EI60). Изработена от стоманена ламарина, двустранно горещо поцинкована, с дебелина 1,5 мм. Ъглите и са заварени. Касата е оборудвана с праг от неръждаема стомана (отнася се за тип 1), уплътняващо уплътнение и уплътнение, раздуващо се под влияние на висока температура.
• Възможност за поръчка на касата в два варианта:
– като каса с определена посока (лява/дясна) - за полагане върху готов под – ниво „0”, праг срещу доплащане (EI 30 ПЛЮС и EI 60 ПЛЮС).
– като каса с определена посока (лява/дясна) - за циментиране в пода - ниво „-30”, праг срещу доплащане (EI 30 ПЛЮС и EI 60 ПЛЮС).
ЗАБЕЛЕЖКИ
• В случай, че бъдат използвани обкови, различни от предлаганите от фирма ПОРТА, трябва да бъдат спазвани препоръките, описани в гаранционната карта.
• Норми: PN.
ДОПЛАЩАНЕ
• полиестерна боя - ГРУПА II
• полиестерна боя - ГРУПА III
• размер „100” - EI 30 ПЛЮС
• размер „100” - EI 60 ПЛЮС
• подсилване с цел монтаж на автомат за самозатваряне
Модел ПЛЪТНА, МОДЕЛ 2, МОДЕЛ 3
Покритие ПОЛИЕСТЕРНА БОЯ
Цвят БЯЛ МАТ (RAL 9016), СИВ МАТ (RAL 7047), БЯЛ (RAL 9016), СИВ (RAL 7047), КАФЯВ (RAL 8028), АНТРАЦИТ СТРУКТУРА (RAL 7024), ЧЕРЕН МАТ, АНТРАЦИТ HPL/CPL, КАФЯВ МАТ, ЧЕРНА СТРУКТУРА
Направи запитване
Още продукти
МИНИМАКС

МИНИМАКС

Крилата МИНИМАКС се предлагат само във версия за фалцови врати.

повече
ЛОНДОН, ВИЕНА

ЛОНДОН, ВИЕНА

Стабилизиращ пълнеж от стиропор, двустранно облепен с релефно пресована HDF плоскост.

повече
ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава в три варианта, матирано стъкло

повече
ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава, налична в три варианта.

повече
ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ Три панти за крило с размери "100"

повече
ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

При остъклените модели закаленото матирано стъкло с дебелина 8 мм. се явява конструктивен елемент на крилото. 2 или 3 панти Стандарт, с възможност за панти ПРАЙМ

повече
ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

Пълнежът на крилото е от перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка от иглолистна дървесина, двустранно покрита с пресована HDF плоскост.

повече
ПОРТА ГРАНДЕ UV

ПОРТА ГРАНДЕ UV

Сатенено гладка лакирана повърхност благодарение на технологията на UV лакиране. Модел А.1 може да бъде изпълнен с огледало от едната или двете страни.

повече
Порта ДУО

Порта ДУО

Крилото на вратата се състои от: широк, боядисан панел и тясна ивица панел, покрита с фурнир или синтетично покритие. Боядисаната бяла част има сатенено гладка повърхност, която се постига благодарение на UV технологията за боядисване. Естественият фурнир е защитен с екологични водни лакове, втвърдени по UV лампа (полуматов ефект).

повече
ПОРТА ХАЙД

ПОРТА ХАЙД

Крило без фалц (отваряне навън) или с фалц (отваряне навътре). Крилото се предлага в два варианта: лакирано с грундова боя или покрито с Премиум лак

повече
Порта Верте Хоум Черно

Порта Верте Хоум Черно

Както рамката на крилото, така и панелите са изработени от MDF. В зависимост от модела, крилото е оборудвано със закалено матирано стъкло с дебелина 4 мм.

повече
ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА B

ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА B

Гредите са периферно облицовани с покритие без кантиране (т.нар. Плик метод), горният край на вертикалната рамкова греда е запечатан по метода Прахан.

повече