Сгъваеми интериорни врати

СГЪВАЕМА ВРАТА АЛФА

СГЪВАЕМА ВРАТА АЛФА

Вратата АЛФА се състои от крило от два асиметрични елемента, с класическа брава и насрещник към касата.

повече

СГЪВАЕМА ВРАТА БЕТА

СГЪВАЕМА ВРАТА БЕТА

Крилото на вратите БЕТА е съставено от два симетрични елемента, без брава.

повече

Имате малък килер, а много за складиране в него? Иска ви се направо да не отваряте вратата, понеже се отваря навътре, а там няма място?!

Не се тревожете - от екипа на 501 ВРАТИ сме тук, за да дарим всяко ваше затруднение с бързо и красиво решение! За случая на малкия килер, а и не само, ние ви предлагае един максимално удобен, интересен, неконвенционален и атрактивен вариант - сгъваема интериорна врата. Можете да разгледате на нашата страница наличните модели на сгъваеми интериорни врати, които предлагаме. За ваше улеснение предлагаме монтаж и доставка на закупения продукт, за да ви спестим излишно изразходени време, енергия и ресурси.

501 ВРАТИ предлага интериорни сгъваеми врати тип Alfа и тип Beta, с крило, изработено от плоча тип "пчелна пита" или, срещу допълнително заплащане - посдилена плоча от перфорирано ПДЧ, обвита в пресирана иглолистна дървесина и укрепена с напречна вътрешна греда от шперплат. И двата типа изработка на крилото са висококачествени и издръжливи. Поради различната си конструкция и използваните материали, тези два типа крила се различават по цена като отново и двата варианта са напълно достъпни за нашите клиенти. Интериорните сгъваеми врати, които ние от 501 ВРАТИ предлагаме, са фалцови, с тип "К" на крилото. Фалцови врати са тези, които имат ръб/улей на крилото, което позволява "езичето" на бравата да се скрие при затваряне на вратата, което ѝ придава един добър естетически вид. Този ръб, при интериорните сгъваеми врати, е обработен със същото покритие, което сте поръчали за вашата врата. Той действа също така като шумо- и топлоизолатор, както и като преграда срещу праха, който може да влезе в съседното помещение. При нефалцови врати се използва допълнителна изолация, за постигане на същия ефект.

501 ВРАТИ предлага богат избор от различни покрития, от които бихте могли да изберете. 
• Портадекор,
• Портадур (вертикален фладер),
• PVC с дървесно релефна структура
• CPL HQ ламинат
• Естествен фурнир (ветикална форма).
Крилата и рамките на вратите могат да бъдат покрити с висококачествени естествени лакове на водна основа или облепени в естествени фурнири, на които клиентите ни са фенове.

Предимства и характеристики на сгъваеми интериорни врати

Сгъваемите интериорни врати от каталога на 501 врати и Porta Doors са красиви, модерни и практични решения и може да подберете цвят и покритие, които да съответстват на стила на вашата къща / апартамент. Всички продукти имат добра приложимост, което, предвид тяхната достъпна цена и представителен външен вид, ги прави особено привлекателни и предпочитани.

Сгъваемите врати се състоят от следните елементи:
• система за окачване на стена
• двуелементно крило
• направляващи профили и ролки;
• каса Порта Систем (модифицирана)

Поради дизайнерското си решения сгъваемите интериорни врати ви позволяват да спестите място в помещения с ограничена площ. Дават ви възможността да ги отворят във всяка посока, имат висока топло и шумоизолация, което се постига чрез използването на специално уплътнение. Отварят се плавно и безшумно, което допринася за повишено ниво на комфорт.

Ако сме ви заинтригували, ако сте избрали бързо и лесно вашата сгъваема интериорна врата от моделите, които ви предоставяме, позвънете или поръчайте, като направите запитване от нашия уебсайт. Не пропускайте да се възползвате и от услугата за доставка и монтаж на врати, който ще извършат за вас нашите специалисти.