ТАПЕТНА ПЛЪЗГАЩА ВРАТА

Галерия
Модел
ТАПЕТНА ВРАТА
Покритие
Цвят
КОНСТРУКЦИЯ НА КРИЛОТО
Пълнежът на крилото е от плоча тип "пчелна пита" или от плоча ПДЧ (опция срешу доплащане). Цялата конструкция е покрита двустранно с HDF плоскост.  Крилото се предлага с покритие в два варианта: грундирано и готово за боядисване или слагане на тапети или в покритие лак Премиум - бял.

ДИЗАЙН НА ПЛЪЗГАЩАТА СИСТЕМА
Плъзгащата система е изработена от алуминиеви профили, които се адаптират към стената, които са съвместими с интериорни крила с дебелина 40 мм. Системата е оборудвана с набор от аксесоари и функции, позволяващи прецизен монтаж  и регулиране на крилото (регулиране на дълбочината на скриване на крилото в системата, регулиране на положението на крилото спрямо рамката - на височина +/- 2,5 mm), подвижна греда, позволяваща смяна на крилото, комплект уплътнения, водачи и ролки с лагери.

АКСЕСОАРИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА 
  • Направляваща релса 
ЗАБЕЛЕЖКИ
  • Национална техническа оценка ITB-KOT-2020/1281 изд.1 - плъзгаща система.
  • Крило - сертифицирано по стандарт PN EN 14351-2: 2018-12
  • Система подготвена за стени от гипсокартон с дебелина 100 мм или 125 мм.
ДОПЛАЩАНЕ
  • Пълнеж с ПДЧ
  • Кръгла или квадратна ръкохватка
  • Кукувидно заключване
Модел ТАПЕТНА ВРАТА
Покритие ЛАК ПРЕМИУМ, ГРУНДОВА БОЯ
Цвят ЛАК ПРЕМИУМ, ГРУНДОВА БОЯ
Направи запитване
Още продукти
МИНИМАКС

МИНИМАКС

Крилата МИНИМАКС се предлагат само във версия за фалцови врати.

повече
ЛОНДОН, ВИЕНА

ЛОНДОН, ВИЕНА

Стабилизиращ пълнеж от стиропор, двустранно облепен с релефно пресована HDF плоскост.

повече
ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава в три варианта, матирано стъкло

повече
ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава, налична в три варианта.

повече
ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ Три панти за крило с размери "100"

повече
ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

При остъклените модели закаленото матирано стъкло с дебелина 8 мм. се явява конструктивен елемент на крилото. 2 или 3 панти Стандарт, с възможност за панти ПРАЙМ

повече
ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

Пълнежът на крилото е от перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка от иглолистна дървесина, двустранно покрита с пресована HDF плоскост.

повече
ПОРТА ГРАНДЕ UV

ПОРТА ГРАНДЕ UV

Сатенено гладка лакирана повърхност благодарение на технологията на UV лакиране. Модел А.1 може да бъде изпълнен с огледало от едната или двете страни.

повече
Порта ДУО

Порта ДУО

Крилото на вратата се състои от: широк, боядисан панел и тясна ивица панел, покрита с фурнир или синтетично покритие. Боядисаната бяла част има сатенено гладка повърхност, която се постига благодарение на UV технологията за боядисване. Естественият фурнир е защитен с екологични водни лакове, втвърдени по UV лампа (полуматов ефект).

повече
ПОРТА ХАЙД

ПОРТА ХАЙД

Крило без фалц (отваряне навън) или с фалц (отваряне навътре). Крилото се предлага в два варианта: лакирано с грундова боя или покрито с Премиум лак

повече
ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА B

ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА B

Гредите са периферно облицовани с покритие без кантиране (т.нар. Плик метод), горният край на вертикалната рамкова греда е запечатан по метода Прахан.

повече
ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА С

ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА С

Конструкция на крилото: Крилото, в зависимост от модела, се състои от рамки между които има табли и/или закалени матирани стъкла. Още детайли ...

повече