Плъзгащи интериорни врати

ТАПЕТНА ПЛЪЗГАЩА ВРАТА

ТАПЕТНА ПЛЪЗГАЩА ВРАТА

Пълнежът е от "пчелна пита" или от ПДЧ (Опция срешу доплащане). Конструкцията е покрита с HDF плоскост.

повече

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА ЕФЕКТ

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА ЕФЕКТ

Пълнежът е перфорирана плоча от ПДЧ. Конструкцията е покрита с HDF. 

повече

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА СЛАЙД

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА СЛАЙД

Пълнежът е или перфорирана плоча от ПДЧ. Конструкцията е покрита с HDF.

повече

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА ЧЕРНО

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА ЧЕРНО

Пълнежът е плоча „пчелна пита” или перфорирана плоча от ПДЧ (опция срещу доплащане). Конструкцията е покрита с HDF.

повече

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА ПОРТА

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА ПОРТА

Предлаганата система се състои от релса с направляващи ролки, декоративен корниз и от ограничителна греда. Декоративният корниз и ограничителната греда са изработени съответно от ПДЧ и MDF. Естествените фурнири са покрити с полуматов лак.

повече

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА КОМПАКТ

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА КОМПАКТ

Предлаганата система за стена 125 мм, се състои от метална касета, изработена от поцинкована стомана, заедно с цялостна система за движение, съставляваща конструкция вътре в стената и тунелна каса, изработена от ПДЧ и MDF.

повече

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА МЕТАЛ

ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА МЕТАЛ

Система се състои от стоманена голяма ъглова каса (сглобяема) с дълбочина на профила 100 мм, изработена във вариант „тунел” .

повече

Да оптимизираме полезното пространство в апартамента с плъзгащи врати

Чудите се дали това е правилният избор врата за вашата спалня, зимна градина или магазин? 
Преди да вземете решение за закупуване на плъзгащи врати препоръчваме първоначално да се запознаете напълно с каталога на представените продукти, да проучите подробно предимствата и характеристиките на отделните модели.

Нека погледнем за кратко в историята на плъзгащите врати. Открити са сведения за това, че плъзгащи врати са се използвали още в римското строителство, но това не означава, че коренът на плъзгащите врати е в Римската империя. Много е възможно идеята да е била родена даже още по-рано. В Япония плъзгащите врати са широко разпространени от много години. Въпреки, че плъзгащите врати съществуват открай време, те са символ на модерното строителство. По какво се различават тези врати от класическите и други видове крила? Видимата разлика е начинът, по който се отварят - в нашия случай те се отварят или затварят, движейки се по стената, докато останалите са широко отворени. Плъзгащите врати предлагат високо качество и удобство. Една плъзгаща врата никога няма да се затръшне от вятъра и няма да има нужда от "смазване на пантите". Плъзгащите врати винаги успяват да ни впечатлят, понеже не се срещат във всеки дом и винаги дават една хубава и интересна тема за разговор с вашите гости. По отношение на други параметри те практически не се различават от тези, които се монтират в апартаменти, офиси или къщи. Все същата рамка, облицовъчен материал, стъклени вложки или без тях, размери.

Плъзгащите врати могат да бъдат интериори: на спални, гардеробни, дрешници, тоалетни помещения и външни: към складове, гаражи или градини. За удобство на нашите клиенти, ние сме се погрижили да предоставим богат избор от плъзгащи врати.

Предлагаме еднокрилни плъзгащи врати, както и двукрилни, олекотени и стъклени. Всички от горепосочените модели са изложени в нашата онлайн страница. Тъй като нашата компания е един от големите дистрибутори на врати в България, ние винаги се грижим да предлагаме всичко, от което нашите клиенти имат нужда. Именно, поради тази причина, ние предлагаме също така и различни
видове механизми за плъзгащи врати - например врати, които се плъзгат по стена (тези са най-познати на всички) и такива, на които плъзгащият механизъм е вграден в стената, което позволява на вратата при плъзгане да се скрие, което е едно невероятно, модерно и уникално изпълнение за всеки дом. И не на последно място, при нас можете да харесате нормална врата и да я поръчате за плъзгаща, което нашият екип от професионалисти ще изработи за вас.

Тъй като не всеки човек разполага с необходимите познания за монтирането на вратите, ние сме се погрижили и за това. Всеки, закупил продукт от нас, има възможността да се възползва от нашият екип от специалисти за доставка и монтаж. И не на последно място - нашите продукти са винаги на достъпни цени. Изградили сме богат ценови диапазон, за да може всеки човек да намери своята врата при нас.

В нашата работа използваме висококачествени и екологични материали, което гарантира надеждността, функционалността и дълготрайността на нашите продукти. И ако сте пред завършване на вашият дом и не знаете какви врати да използвате за интериора или просто искате нещо ново и свежо, нашите мениджъри ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви помогнат да направите правилния избор.