Плоски интериорни врати

ПОРТА ФИТ, ГРУПА Е-H

ПОРТА ФИТ, ГРУПА Е-H

повече

Порта ФИТ, Група А,В,С,I

Порта ФИТ, Група А,В,С,I

Аксесоари, включени в цената на вратата: Модел стъкло тип "чинчила", две или три панти СТАНДАРТ, брава, налична в три варианта.

повече

Порта СТИЛ

Порта СТИЛ

Конструкция на крилото: Пълнежът  е плоча тип "пчелна пита" или перфорирано ПДЧ ( опция с доплащане). Цялото крило е облепено с HDF плоскост. 

повече

Порта ГРАНДДЕКО

Порта ГРАНДДЕКО

Аксесоари, включени в цената на вратата: Две или три и панти СТАНДАРТ, брава, налична в три варианта, модел стъкло тип "чинчила"

повече

Порта Декор

Порта Декор

Конструкция на крилото: Пълнежът е плоча тип "пчелна пита" или перфорирано ПДЧ. Цялото крило е облепено с HDF плоскост.

повече

Плоските интериорни врати се радват на голяма популярност и са най-честия избор на клиентите, както в България, така и в Европа. 

Каталогът на PORTA DOORS разполага с широка гама от модели, сред които всеки може да намери своя желан модел. Атрактивната цена и тяхната устойчивост са качествата, които определят тяхното значение.

Плоските интериорни врати могат да бъдат покрити със синтетично покритие или с естествен фурнир.

Синтетично покритие са групи Портадекор, Портасинхро 3D, Портапърфект 3D и различните по дебелина ламинати – CPL HQ 0.2, CPL HQ 0.7 и Гладстон. Всяка една група от покрития разполага с разнообразие от цветове и различна степен на устойчивост. Те са стилни и елегантни и допринасят за по-голямото спокойствие в дома и успешно имитират естествената дървесина, нейния релеф и дълбочина.
Изкуственото покритие може да изглежда модерно и много ефектно. То не съдържа опасни примеси и не е вредно за околната среда. Някои от покритията – от групата на ламинатите няма как да се надраскат или да бъде изгорено с цигара.

Сред сериите плоски врати в каталогът на PORTA DOORS най-популярни са Порта Декор със своя модел Р, Порта Стил, с модели 1 и 2 и Порта Фит, модел G.5.

Плоските врати се предлагат с различно по големина остъкляване, което може да е от стъкло бял мат или чинчила. Могат да бъдат фрезовани с различни модели на дълбока фрезовка, която да е в ретро стил или модерен дизайн.

Такива са вратите от серия Порта Нова, групи 6 и 7. 

Плоските интериорни врати са предпочитан избор на строителните компании в България. Те подхождат еднакво добре на помещения, които са част от жилища или офиси. В асортимента на врати PORTA DOORS има специално разработени серии врати, които да отговарят на изискванията на бизнеса. Такива са Порта Левъл, Порта Лайн, Порта CPL, Порта Резист и Порта Лофт. Тяхното покритие е ламинат с различна дебелина и многообразие от дървесни шарки.