Лакирани интериорни врати

ПОРТА ОСЛО

ПОРТА ОСЛО

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ Три панти за крило с размери "100"

повече

ПОРТА АРТ ДЕКО

ПОРТА АРТ ДЕКО

Акрилна UV боя с много висока устойчивост срещу: - замърсяване (кафе, алкохол, мазнини), - износване, - драскотини, - силови въздействия.

повече

ПОРТА ДУО

ПОРТА ДУО

Крилото на вратата се състои от: широк, боядисан панел и тясна ивица панел, покрита с фурнир или синтетично покритие. Боядисаната бяла част има сатенено гладка повърхност, която се постига благодарение на UV технологията за боядисване. Естественият фурнир е защитен с екологични водни лакове, втвърдени по UV лампа (полуматов ефект).

повече

ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

Пълнежът на крилото е от перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка от иглолистна дървесина, двустранно покрита с пресована HDF плоскост.

повече

ПОРТА ГРАНДЕ UV

ПОРТА ГРАНДЕ UV

Сатенено гладка лакирана повърхност благодарение на технологията на UV лакиране. Модел А.1 може да бъде изпълнен с огледало от едната или двете страни.

повече

ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава в три варианта, матирано стъкло

повече

ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ Три панти за крило с размери "100"

повече

ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

При остъклените модели закаленото матирано стъкло с дебелина 8 мм. се явява конструктивен елемент на крилото. 2 или 3 панти Стандарт, с възможност за панти ПРАЙМ

повече

ПОРТА ХАЙД

ПОРТА ХАЙД

Крило без фалц (отваряне навън) или с фалц (отваряне навътре). Крилото се предлага в два варианта: лакирано с грундова боя или покрито с Премиум лак

повече

МИНИМАКС

МИНИМАКС

Крилата МИНИМАКС се предлагат само във версия за фалцови врати.

повече

ЛОНДОН, ВИЕНА

ЛОНДОН, ВИЕНА

Стабилизиращ пълнеж от стиропор, двустранно облепен с релефно пресована HDF плоскост.

повече

Лакираните интериорни врати са класически избор на тези, които искат да имат врати, вписващи се във всеки интериор.

Те са непретенциозни, с ненатрапчив стил и внасят светла нотка в помещения, които иначе са обречени на тъмнина. Лакираната повърхност отразява светлината и привлича погледа. По този начин се постига ефект на стъклена повърхност. Изработени са от МДФ с висока плътност на частиците, който е покрит с полиуретанова боя, с различна степен на наслояване. Броят на слоевете боя определя степента на гладкост на покритието. 
 
За постигане на по-голямо разнообразие лакираните врати могат да бъдат фрезовани с различни по дълбочина и техники на фрезоване фрезовки, както и да бъдат лакирани с цвят по избор от каталога на RAL. Към тях може да бъде добавено остъкление, матирано или тип чинчила, което допълнително подсилва ефекта на огледалото. Последен писък на модата е комбинацията между бяла лакирана врата с декоративна летва, изработена от масив в различни дървесни цветове или бяло лакирано крило с декоративни первази в дървесен фладер.  
 

Лакирани интериорни врати PORTA DOORS могат да бъдат произведени в покритие:

лак Стандарт;
- лак Премиум
UV лак - и най-високия клас на акрилна боя;

със специална защита от промяна на цвета под влияние на външни условия, като слънчеви лъчи, замърсяване и износване, драскотини и силови действия.
Серията лакирани врати са представени в първи раздел на каталог PORTA DOORS. Наред с традиционните врати като Минимакс, Лондон, Виена и Роял са врати Порта Вектор Премиум и Порта Скандия Премиум – най-честият избор на клиентите в България. Новост в продукцията на PORTA DOORS са вратите Порта Дуо, Порта Гранде и тапетна врата Порта Хайд.