Лакирани интериорни врати

Порта ДУО

Порта ДУО

Крилото на вратата се състои от: широк, боядисан панел и тясна ивица панел, покрита с фурнир или синтетично покритие. Боядисаната бяла част има сатенено гладка повърхност, която се постига благодарение на UV технологията за боядисване. Естественият фурнир е защитен с екологични водни лакове, втвърдени по UV лампа (полуматов ефект).

повече

ПОРТА ХАЙД

ПОРТА ХАЙД

Крило без фалц (отваряне навън) или с фалц (отваряне навътре). Крилото се предлага в два варианта: лакирано с грундова боя или покрито с Премиум лак

повече

ПОРТА ГРАНДЕ UV

ПОРТА ГРАНДЕ UV

Сатенено гладка лакирана повърхност благодарение на технологията на UV лакиране. Модел А.1 може да бъде изпълнен с огледало от едната или двете страни.

повече

ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

Пълнежът на крилото е от перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка от иглолистна дървесина, двустранно покрита с пресована HDF плоскост.

повече

ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

При остъклените модели закаленото матирано стъкло с дебелина 8 мм. се явява конструктивен елемент на крилото. 2 или 3 панти Стандарт, с възможност за панти ПРАЙМ

повече

ПОРТА ВЕКТОР, ФОРМ ПРЕМИУМ

ПОРТА ВЕКТОР, ФОРМ ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ Три панти за крило с размери "100"

повече

ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава, налична в три варианта.

повече

ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава в три варианта, матирано стъкло

повече

ЛОНДОН, ВИЕНА, САВОЙ

ЛОНДОН, ВИЕНА, САВОЙ

Стабилизиращ пълнеж от стиропор, двустранно облепен с релефно пресована HDF плоскост.

повече

МИНИМАКС

МИНИМАКС

Крилата МИНИМАКС се предлагат само във версия за фалцови врати.

повече

Лакираните интериорни врати са класически избор на тези, които искат да имат врати, вписващи се във всеки интериор.

Те са непретенциозни, с ненатрапчив стил и внасят светла нотка в помещения, които иначе са обречени на тъмнина. Лакираната повърхност отразява светлината и привлича погледа. По този начин се постига ефект на стъклена повърхност. Изработени са от МДФ с висока плътност на частиците, който е покрит с полиуретанова боя, с различна степен на наслояване. Броят на слоевете боя определя степента на гладкост на покритието. 
 
За постигане на по-голямо разнообразие лакираните врати могат да бъдат фрезовани с различни по дълбочина и техники на фрезоване фрезовки, както и да бъдат лакирани с цвят по избор от каталога на RAL. Към тях може да бъде добавено остъкление, матирано или тип чинчила, което допълнително подсилва ефекта на огледалото. Последен писък на модата е комбинацията между бяла лакирана врата с декоративна летва, изработена от масив в различни дървесни цветове или бяло лакирано крило с декоративни первази в дървесен фладер.  
 

Лакирани интериорни врати PORTA DOORS могат да бъдат произведени в покритие:

лак Стандарт;
- лак Премиум
UV лак - и най-високия клас на акрилна боя;

със специална защита от промяна на цвета под влияние на външни условия, като слънчеви лъчи, замърсяване и износване, драскотини и силови действия.
Серията лакирани врати са представени в първи раздел на каталог PORTA DOORS. Наред с традиционните врати като Минимакс, Лондон, Виена и Роял са врати Порта Вектор Премиум и Порта Скандия Премиум – най-честият избор на клиентите в България. Новост в продукцията на PORTA DOORS са вратите Порта Дуо, Порта Гранде и тапетна врата Порта Хайд.