Гладки интериорни врати

ПОРТА УНИ КОЛОР

ПОРТА УНИ КОЛОР

Пълнежът е от "пчелна пита" или ПДЧ подсилен с вътрешна рамка. Двустранно покрита с с HDF плоскости. Крилата са декорирани с 6мм лайсни в сребърно, златно или черно. Остъклените модели са с 8 мм матирано ламинирано закалено стъкло или черно стъкло

повече

ПОРТА ЛОФТ

ПОРТА ЛОФТ

Пълнеж  е плоча "пчелна пита" или перфорирана плоча от ПДЧ, подсилен с вътрешна рамка, изработена от шперплат (опция срещу допълнително заплащане). Характерна особеност на колекцията е използването на ABS кант (върху страничните краища на крилото) в черен или бял цвят.

повече

ПОРТА РЕЗИСТ

ПОРТА РЕЗИСТ

Пълнеж  е плоча "пчелна пита" или перфорирана плоча от ПДЧ, подсилен отвътре с шперплат (опция с доплащане), модели 1.4, 7.4 - плътна плоча от ПДЧ, 4.В - перфорирана плоча от ПДЧ. Конструкцията е изцяло покрита с плоскост HDF.

повече

ПОРТА ФОКУС

ПОРТА ФОКУС

Пълнеж е плоча "пчелна пита" или перфорирана плоча от ПДЧ, подсилен с шперплат. Конструкцията е изцяло покрита с плоскост HDF. Остъклените модели са с закалено матирано стъкло с дебелина 8мм, което е конструктивен елемент на крилото.

повече

ПОРТА CPL

ПОРТА CPL

Крилата от група 1 се произвеждат с пълнеж плоча тип „пчелна пита” или при доплащане с перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка. Конструкцията на крилата е изцяло покрита с HDF - плоскост. При крилата с покритие CPL HQ страничните им ръбове са кантирани с ABS лента.

повече

ПОРТА ЛАЙН

ПОРТА ЛАЙН

Пълнеж  е плоча "пчелна пита" или перфорирана плоча от ПДЧ, подсилен с шперплат. Конструкцията е изцяло покрита с плоскост HDF. Крилата се допълват с алуминиеви инкрустации в сребрист или черен цвят с ширина 6 мм. Страничните ръбове на крилата с покритие CPL HQ са кантирани а ABS лента.

повече

ПОРТА ЛЕВЪЛ

ПОРТА ЛЕВЪЛ

Пълнеж  е плоча "пчелна пита" или перфорирана плоча от ПДЧ, в рамка от дървесни материали, подсилена с шперплат. Конструкцията е изцяло покрита с плоскост HDF. 

повече

ПОРТА НОВА, ГРУПА 2-5

ПОРТА НОВА, ГРУПА 2-5

Пълнеж на крилота: плътна плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка от шперплат. Конструкцията е изцяло покрита с плоскост HDF. При избор на крило с огледало от едната страна, другата има табла.

повече

ПОРТА НОВА, ГРУПА 6 и 7

ПОРТА НОВА, ГРУПА 6 и 7

Пълнеж на крилота: плътна плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка от шперплат. Цялото крило е облепено с HDF плоскост.

повече

Порта ФИТ, Група С,I

Порта ФИТ, Група С,I

Аксесоари, включени в цената на вратата: Модел стъкло тип "чинчила", две или три панти СТАНДАРТ, брава, налична в три варианта.

повече

ПОРТА ФИТ, ГРУПА F-H

ПОРТА ФИТ, ГРУПА F-H

Пълнеж плоча тип „пчелна пита” или плътна плоча от ПДЧ подсилена с шперплат (опция срещу доплащане). Цялото крило е облепено с HDF плоскост. Конструкцията на крилото е допълнена със стъкло или гладка плоскост.

повече

Порта ГРАНДДЕКО

Порта ГРАНДДЕКО

Аксесоари, включени в цената на вратата: Две или три и панти СТАНДАРТ, брава, налична в три варианта, модел стъкло тип "чинчила"

повече

Порта СТИЛ

Порта СТИЛ

Конструкция на крилото: Пълнежът  е плоча тип "пчелна пита" или перфорирано ПДЧ ( опция с доплащане). Цялото крило е облепено с HDF плоскост. 

повече

Порта Декор

Порта Декор

Конструкция на крилото: Пълнежът е плоча тип "пчелна пита" или перфорирано ПДЧ. Цялото крило е облепено с HDF плоскост.

повече

Плоските интериорни врати се радват на голяма популярност и са най-честия избор на клиентите, както в България, така и в Европа. 

Каталогът на PORTA DOORS разполага с широка гама от модели, сред които всеки може да намери своя желан модел. Атрактивната цена и тяхната устойчивост са качествата, които определят тяхното значение.

Плоските интериорни врати могат да бъдат покрити със синтетично покритие или с естествен фурнир.

Синтетично покритие са групи Портадекор, Портасинхро 3D, Портапърфект 3D и различните по дебелина ламинати – CPL HQ 0.2, CPL HQ 0.7 и Гладстон. Всяка една група от покрития разполага с разнообразие от цветове и различна степен на устойчивост. Те са стилни и елегантни и допринасят за по-голямото спокойствие в дома и успешно имитират естествената дървесина, нейния релеф и дълбочина.
Изкуственото покритие може да изглежда модерно и много ефектно. То не съдържа опасни примеси и не е вредно за околната среда. Някои от покритията – от групата на ламинатите няма как да се надраскат или да бъде изгорено с цигара.

Сред сериите плоски врати в каталогът на PORTA DOORS най-популярни са Порта Декор със своя модел Р, Порта Стил, с модели 1 и 2 и Порта Фит, модел G.5.

Плоските врати се предлагат с различно по големина остъкляване, което може да е от стъкло бял мат или чинчила. Могат да бъдат фрезовани с различни модели на дълбока фрезовка, която да е в ретро стил или модерен дизайн.

Такива са вратите от серия Порта Нова, групи 6 и 7. 

Плоските интериорни врати са предпочитан избор на строителните компании в България. Те подхождат еднакво добре на помещения, които са част от жилища или офиси. В асортимента на врати PORTA DOORS има специално разработени серии врати, които да отговарят на изискванията на бизнеса. Такива са Порта Левъл, Порта Лайн, Порта CPL, Порта Резист и Порта Лофт. Тяхното покритие е ламинат с различна дебелина и многообразие от дървесни шарки.