ВИЛЛАДОРА РЕТРО

Галерия
Модел
Модел Капитал 0
Модел Капитал 1
Модел Резидънс 0
Модел Резидънс 2
Модел Деларте 0
Модел Деларте 1
Модел Деларте 2
Модел Деларте 3
Модел Eмпайър 0
Модел Eмпайър 1
Покритие
Цвят
КОНСТРУКЦИЯ НА КРИЛОТО
Крилото е с рамково-таблена конструкция. Конструктивно крилото се състои от рамка, изработена от слепена борова дървесина и табли от дървесни материали (MDF), облицовани с дъбов фурнир. Стъклата са закалени матирани. Повърхността на крилото е обработена и защитена с екологичен лак на водна основа.

АКСЕСОАРИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА НА КРИЛОТО
• Брава със сребриста или златиста лицева част (лъскава): с обикновен ключ, с подготвена за квадрат за заключване за баня/тоалетна или за патрон
• Матирано гладко стъкло или модел А и В (опция, налична в моделите: Емпайър, Капитал, Деларте)
• Подготовка за скъсяване, максимално 60 мм

КАСИ
Препоръчителна каса за тази колекция фалцови врати:
• Вилладора РЕТРО 

ЗАБЕЛЕЖКИ
• Вратите са оборудвани с 3 панти в златист цвят, които са пакетирани при касата. Възможност за закупуване на декоративни капачки за панти в златист цвят (лъскави) в цвят старо злато или в сребрист цвят (лъскави) - вижте опциите за доплащане.
• Възможност за комбинация от размери при избора на крилата, формиращи двукрила врата.
• Двукрила врата не се предлага с магнитна брава.
• Норми: PN.

ДОПЛАЩАНЕ
• вентилационни отвори 1 ред
• магнитна брава
• вентилационен подрез, вевнтилационен прорез
• капачки за панти Вилладора
• дръжка с шилд
Модел Модел Капитал 0, Модел Капитал 1, Модел Резидънс 0, Модел Резидънс 2, Модел Деларте 0, Модел Деларте 1, Модел Деларте 2, Модел Деларте 3, Модел Eмпайър 0, Модел Eмпайър 1
Покритие НАТУРАЛЕН ФУРНИР САТЕН ДЪБ
Цвят БЯЛ ДЪБ
Направи запитване
Още продукти
ПОРТА ОСЛО

ПОРТА ОСЛО

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ Три панти за крило с размери "100"

повече
ПОРТА АРТ ДЕКО

ПОРТА АРТ ДЕКО

Акрилна UV боя с много висока устойчивост срещу: - замърсяване (кафе, алкохол, мазнини), - износване, - драскотини, - силови въздействия.

повече
ПОРТА ДУО

ПОРТА ДУО

Крилото на вратата се състои от: широк, боядисан панел и тясна ивица панел, покрита с фурнир или синтетично покритие. Боядисаната бяла част има сатенено гладка повърхност, която се постига благодарение на UV технологията за боядисване. Естественият фурнир е защитен с екологични водни лакове, втвърдени по UV лампа (полуматов ефект).

повече
ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

ПОРТА ДЕЗАЙЪР UV

Пълнежът на крилото е от перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена с вътрешна рамка от иглолистна дървесина, двустранно покрита с пресована HDF плоскост.

повече
ПОРТА ГРАНДЕ UV

ПОРТА ГРАНДЕ UV

Сатенено гладка лакирана повърхност благодарение на технологията на UV лакиране. Модел А.1 може да бъде изпълнен с огледало от едната или двете страни.

повече
ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

ПОРТА РОЯЛ ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава в три варианта, матирано стъкло

повече
ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

ПОРТА ВЕКТОР ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ Три панти за крило с размери "100"

повече
ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

ПОРТА СКАНДИА ПРЕМИУМ

Аксесоари, включени в цената на крилото: Две или три панти Стандарт, с възможност за окомплектовка с панти ПРАЙМ, брава, налична в три варианта.

повече
ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

ПОРТА ФОКУС ПРЕМИУМ

При остъклените модели закаленото матирано стъкло с дебелина 8 мм. се явява конструктивен елемент на крилото. 2 или 3 панти Стандарт, с възможност за панти ПРАЙМ

повече
ПОРТА ХАЙД

ПОРТА ХАЙД

Крило без фалц (отваряне навън) или с фалц (отваряне навътре). Крилото се предлага в два варианта: лакирано с грундова боя или покрито с Премиум лак

повече
Порта Верте Хоум Черно

Порта Верте Хоум Черно

Както рамката на крилото, така и панелите са изработени от MDF. В зависимост от модела, крилото е оборудвано със закалено матирано стъкло с дебелина 4 мм.

повече
ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА B

ПОРТА ВЕРТЕ ХОУМ, ГРУПА B

Гредите са периферно облицовани с покритие без кантиране (т.нар. Плик метод), горният край на вертикалната рамкова греда е запечатан по метода Прахан.

повече