Врати в естествен фурнир

НАТУРА ОСЛО

НАТУРА ОСЛО

Пълнежът на крилото е стабилизираща вложка от плоча „пчелна пита”, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир.

повече

НАТУРА КЛАСИК

НАТУРА КЛАСИК

Пълнежът на крилото е стабилизираща вложка от плоча „пчелна пита”, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир.

повече

НАТУРА ЛАЙН

НАТУРА ЛАЙН

Пълнежът на крилото е стабилизираща вложка от плоча „пчелна пита”, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир. Крилата са допълнени от алуминиеви инкрустации в сребрист цвят с ширина 6 мм.

повече

НАТУРА ВЕКТОР

НАТУРА ВЕКТОР

Сърцевината на крилата се състои от стабилизираща вложка, подсилена с вътрешна рамка. Конструкцията е покрита с плоча, облицована с висококачествен фурнир. Повърхността на крилото е защитена със екологичен лак на водна основа. Пълнеж от перфорирана плоча от ПДЧ се предлага срещу допълнително заплащане.

повече

НАТУРА ЛОФТ

НАТУРА ЛОФТ

Пълнежът на крилото се състои от стабилизиращ пълнеж тип пчелна пита или плоча от ПДЧ (опция срещу доплащане), подсилена с вътрешна рамка от дървесина, покрити двустранно с плоча с подбран естествен фурнир. Характерна особеност на колекцията е използването на кант (страни на крилото) в черно и черно аксесоари.

повече

НАТУРА ГРАНДЕ

НАТУРА ГРАНДЕ

Рамково-панелна конструкция, изцяло покрита с фурнир. Повърхността на крилото е обработена и защитена с екологични лакове на водна основа, като фурнирите от групите селектиран, дъбов и сатиниран (с изключение на белия цвят) се сушат и втвърдяват по UV технология. (полу-мат).

повече

НАТУРА ИМПРЕС

НАТУРА ИМПРЕС

Пълнежът на крилото е перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир. Повърхността на крилото съдържа релефен структурен елемент.

повече

НАТУРА СПЕЙС

НАТУРА СПЕЙС

Конструкцията е изработена от шперплат от иглолистна дървесина. В зависимост от модела, крилата се състоят от вътрешни летви, покрити с естествен фурнир или от елементи на релефна плоскост (модели Ратан). Благодарение на използваната технология, крилото се характеризира с висока устойчивост на деформация.

повече

НАТУРА КОНЦЕПТ

НАТУРА КОНЦЕПТ

Конструкцита е изработена от стратифицирана иглолистна дървесина и MDF плоскости, покрити с естествен фурнир.

повече

СЕВИЛЛА

СЕВИЛЛА

Конструкцията на крилото е от ламиниран иглолистен дървен материал и MDF плоскост, изцяло покрити с естествен фурнир. Благодарение на използваната технология крилото е много високо устойчивост на деформация.

повече

МАДРИД

МАДРИД

Аксесоари включени в цената на вратата: Брава със златиста или сребриста лъскава челна планка, стъкло и още ...

повече

КОРДОБА

КОРДОБА

Крилото се характеризира с висока устойчивост на деформация. Конструктивните рамки на крилата са профилирани под ъгъл 20°.

повече

ТОЛЕДО

ТОЛЕДО

Конструкция, изработена от стратифицирана иглолистна дървесина и MDF табли. Цялата е покрита с естествен фурнир

повече

ВИЛЛАДОРА РЕТРО

ВИЛЛАДОРА РЕТРО

Крилото е с рамково-таблена конструкция. Стъклата са закалени матирани.

повече

Врати в естествен фурнир на конкурентни цени. Доставка и монтаж

Вратите в естествен фурнир са технология, която от векове придава изтънченост, стил и завършеност във визията, както на самата врата - интериорна или входна, така и на помещението, в което тя се намира. Още от древността в Египет са използвали плочи от различни природни материали, с които да "рамкират" вратите си за по-красив външен вид. През миналия век, със стартирането на индустриалната епоха, фурнирите започват да се разпространяват широко като продукт и техника в архитектурата и интериорния дизайн. Естествено, в самото начало, поради липсата на всички машини, с които разполагаме в днешно време, фурнирите са представлявали дървени дъски или каменни плочи, върху които хората са рисували орнаменти, за по-голяма атрактивност. С развитието на индустрията, фурнирите достигат до един финален стадий на развитие, познат в 21 век. 

В днешно време фурнирите се изработват от естествена дървесина, която се обработва по специален начин, за да достигне крайния си вид - лист от натурална дървесина с дебелина 3 мм. Тези листи, на свой ред биват използвани за обличане на интериорни и входни врати, като по този начин те придават натурален нюанс в новото строителство. Обществото ни в своето ежедневие се е отдалечило от природата, но отделният човек никога няма да спре да я "кани" в своя дом. 

Екипът ни Ви предлага да приветствате в своя дом ПРИРОДАТА като "добре дошла" чрез интериорните врати PORTA DOORS в естествен фурнир. Разгледайте нашия каталог и се потопете в света и разнообразието от модели и покрития - дъбов, ясенов, орехов, в широка гама от цветове. Ретро визия, класически или с модерен дизайн, фурнированите врати PORTA DOORS внасят очарование и са прекрасен акцент към всеки интериор. 

Сериите врати ВИЛЛАДОРА РЕТРО, МАДРИД, КОРДОБА И ТОЛЕДО са специално разработени за ценителите на ретро визията. 
НАТУРА КЛАСИК, НАТУРА ГРАНДЕ и НАТУРА КОНЦЕПТ са вратите, които са част от нашето ежедневие и същевременно предлагат изискания стил на естествената дървесина.
НАТУРА ЛАЙН, НАТУРА СПЕЙС и ВИЛЛАДОРА МОДЕРН са вратите за онези, които живеят с новите технологии и се вписват еднакво добре, както в модернистичен и така и в класически дизайн. 

За да предложим на потребителите високо качество, ние предлагаме естествени фурнири за интериорни врати, обработени със специални технологии и покрити с екологичен лак на водна основа, който им придава сатениран вид.  

Важно е домът ни да е точно в наш стил, да е завършен и винаги да ни кара да се чувстваме сигурни и спокойни. Интериорните врати в естествен фурнир, предложени от нас, са от решаващо значение, за да постигнете това. Нежен фурнир от материал, прецизно изработен, доставен и монтиран от нас, в комплект с избраната от вас врата, ще придаде на вашия дом търсения завършек. Когато усещаме, че всичко е изпипано - до най-дребния детайл, можем да си отдъхнем в комфорта на уюта. 

За нас, екипът на 501 врати това е знак за отлично свършена работа. С желание ще изпълним Вашите изисквания, за да се насладите на финалния резултат - перфектния дом за вас и вашето семейство.

Заповядайте на нашата страница и разгледайте невероятно красивите модели интериорни врати с естествени фурнири и не се чудете, а позвънете - ние сме насреща за всеки въпрос, съвет или поръчка на продукт.