Врати в естествен фурнир

НАТУРА ЛОФТ

НАТУРА ЛОФТ

Пълнежът на крилото се състои от стабилизиращ пълнеж тип пчелна пита или плоча от ПДЧ (опция срещу доплащане), подсилена с вътрешна рамка от дървесина, покрити двустранно с плоча с подбран естествен фурнир. Характерна особеност на колекцията е използването на кант (страни на крилото) в черно и черно аксесоари.

повече

НАТУРА ОСЛО

НАТУРА ОСЛО

Пълнежът на крилото е стабилизираща вложка от плоча „пчелна пита”, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир.

повече

НАТУРА ВЕКТОР

НАТУРА ВЕКТОР

Сърцевината на крилата се състои от стабилизираща вложка, подсилена с вътрешна рамка. Конструкцията е покрита с плоча, облицована с висококачествен фурнир. Повърхността на крилото е защитена със екологичен лак на водна основа. Пълнеж от перфорирана плоча от ПДЧ се предлага срещу допълнително заплащане.

повече

НАТУРА ЛАЙН

НАТУРА ЛАЙН

Пълнежът на крилото е стабилизираща вложка от плоча „пчелна пита”, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир. Крилата са допълнени от алуминиеви инкрустации в сребрист цвят с ширина 6 мм.

повече

НАТУРА ГРАНДЕ

НАТУРА ГРАНДЕ

Рамково-панелна конструкция, изцяло покрита с фурнир. Повърхността на крилото е обработена и защитена с екологични лакове на водна основа, като фурнирите от групите селектиран, дъбов и сатиниран (с изключение на белия цвят) се сушат и втвърдяват по UV технология. (полу-мат).

повече

НАТУРА ИМПРЕС

НАТУРА ИМПРЕС

Пълнежът на крилото е перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир. Повърхността на крилото съдържа релефен структурен елемент.

повече

НАТУРА СПЕЙС

НАТУРА СПЕЙС

Конструкцията е изработена от шперплат от иглолистна дървесина. В зависимост от модела, крилата се състоят от вътрешни летви, покрити с естествен фурнир или от елементи на релефна плоскост (модели Ратан). Благодарение на използваната технология, крилото се характеризира с висока устойчивост на деформация.

повече

НАТУРА КОНЦЕПТ

НАТУРА КОНЦЕПТ

Конструкцита е изработена от стратифицирана иглолистна дървесина и MDF плоскости, покрити с естествен фурнир.

повече

НАТУРА КЛАСИК

НАТУРА КЛАСИК

Пълнежът на крилото е стабилизираща вложка от плоча „пчелна пита”, подсилена от конструктивна рамка от дървени греди. Цялата конструкция е покрита с плоскост, облицована с висококачествен естествен фурнир.

повече

СЕВИЛЯ

СЕВИЛЯ

Конструкцията на крилото е от ламиниран иглолистен дървен материал и MDF плоскост, изцяло покрити с естествен фурнир. Благодарение на използваната технология крилото е много високо устойчивост на деформация.

повече

МАДРИД

МАДРИД

Аксесоари включени в цената на вратата: Брава със златиста или сребриста лъскава челна планка, стъкло и още ...

повече

КОРДОБА

КОРДОБА

Крилото се характеризира с висока устойчивост на деформация. Конструктивните рамки на крилата са профилирани под ъгъл 20°.

повече

ТОЛЕДО

ТОЛЕДО

Конструкция, изработена от стратифицирана иглолистна дървесина и MDF табли. Цялата е покрита с естествен фурнир

повече

ВИЛЛАДОРА РЕТРО

ВИЛЛАДОРА РЕТРО

Крилото е с рамково-таблена конструкция. Стъклата са закалени матирани.

повече

Врати в естествен фурнир на конкурентни цени. Доставка и монтаж

Вратите в естествен фурнир са технология, която от векове придава изтънченост, стил и завършеност във визията, както на самата врата - интериорна или входна, така и на помещението, в което тя се намира. Още от древността в Египет са използвали плочи от различни природни материали, с които да "рамкират" вратите си за по-красив външен вид. През миналия век, със стартирането на индустриалната епоха, фурнирите започват да се разпространяват широко като продукт и техника в архитектурата и интериорния дизайн. Естествено, в самото начало, поради липсата на всички машини, с които разполагаме в днешно време, фурнирите са представлявали дървени дъски или каменни плочи, върху които хората са рисували орнаменти, за по-голяма атрактивност. С развитието на индустрията, фурнирите достигат до един финален стадий на развитие, познат в 21 век. 

В днешно време фурнирите се изработват от естествена дървесина, която се обработва по специален начин, за да достигне крайния си вид - лист от натурална дървесина с дебелина 3 мм. Тези листи, на свой ред биват използвани за обличане на интериорни и входни врати, като по този начин те придават натурален нюанс в новото строителство. Обществото ни в своето ежедневие се е отдалечило от природата, но отделният човек никога няма да спре да я "кани" в своя дом. 

Екипът ни Ви предлага да приветствате в своя дом ПРИРОДАТА като "добре дошла" чрез интериорните врати PORTA DOORS в естествен фурнир. Разгледайте нашия каталог и се потопете в света и разнообразието от модели и покрития - дъбов, ясенов, орехов, в широка гама от цветове. Ретро визия, класически или с модерен дизайн, фурнированите врати PORTA DOORS внасят очарование и са прекрасен акцент към всеки интериор. 

Сериите врати ВИЛЛАДОРА РЕТРО, МАДРИД, КОРДОБА И ТОЛЕДО са специално разработени за ценителите на ретро визията. 
НАТУРА КЛАСИК, НАТУРА ГРАНДЕ и НАТУРА КОНЦЕПТ са вратите, които са част от нашето ежедневие и същевременно предлагат изискания стил на естествената дървесина.
НАТУРА ЛАЙН, НАТУРА СПЕЙС и ВИЛЛАДОРА МОДЕРН са вратите за онези, които живеят с новите технологии и се вписват еднакво добре, както в модернистичен и така и в класически дизайн. 

За да предложим на потребителите високо качество, ние предлагаме естествени фурнири за интериорни врати, обработени със специални технологии и покрити с екологичен лак на водна основа, който им придава сатениран вид.  

Важно е домът ни да е точно в наш стил, да е завършен и винаги да ни кара да се чувстваме сигурни и спокойни. Интериорните врати в естествен фурнир, предложени от нас, са от решаващо значение, за да постигнете това. Нежен фурнир от материал, прецизно изработен, доставен и монтиран от нас, в комплект с избраната от вас врата, ще придаде на вашия дом търсения завършек. Когато усещаме, че всичко е изпипано - до най-дребния детайл, можем да си отдъхнем в комфорта на уюта. 

За нас, екипът на 501 врати това е знак за отлично свършена работа. С желание ще изпълним Вашите изисквания, за да се насладите на финалния резултат - перфектния дом за вас и вашето семейство.

Заповядайте на нашата страница и разгледайте невероятно красивите модели интериорни врати с естествени фурнири и не се чудете, а позвънете - ние сме насреща за всеки въпрос, съвет или поръчка на продукт.