Интериорни врати

Лакирани интериорни врати

Практичен избор и простота. Снежно бял цвят, представен от различна по степен на гладкост на покритие лак.

повече

Таблени интериорни врати

Най-високо качество на изработка в различни по избор групи покрития и цветове.

повече

Плоски интериорни врати

Интериорните ни врати се вписват и допълват интериора на дома, дискретно осигуряват контраст в него.

повече

Врати в естествен фурнир

Достъпен лукс и уникалност. Вратите в естествен фурнир са стилни и подчертават добрия вкус.

повече

Плъзгащи интериорни врати

Богата гама от възможни покрития и цветове, размери и модели крила.

повече

Сгъваеми интериорни врати

Акцент в дома. Идеално решение за нетипични проекти в жилищното пространство.

повече

Интериорни врати за всеки вкус и възможности

Вътрешните (интериорни) врати са неделима част от нашия дом. Те придават на интериора завършеност и акцент, а в някои случаи контраст, който привлича поглед и допълва обзавеждането.

Вътрешните врати изпълняват и практична функция

Те защитават достъпа до помещения за лично ползване и осигуряват необходимата тишина и мир за нашата почивка. Вътрешните врати се отварят десетки пъти почти всеки ден. Това е фактор, който ние често забравяме при своя избор. Ето защо с определящо значение е материалът, от който е произведена вратата, покритието, степента на устойчивост на покритието, пълнежът и моделът на касата.

Елегантни врати за всеки интериор

Това предоставя като възможности европейския лидер в производството на врати PORTA DOORS. Богата гама от серии интериорни врати, съобразени с модните тенденции и представени в няколко раздела от каталога.

Лакирани интериорни врати

Практичен избор и простота. Снежно бял цвят, представен от различна по степен на гладкост на покритие лак. Множество от класически и модерни модели врати, с различно по размер остъкляване. Ценово предложение за бюджет и ценово предложение за най-взискателните.

Таблени интериорни врати

Най-високо качество на изработка в различни по избор групи покрития и цветове. Характерна отличителна способност е рамково-панелна конструкция, създаваща многопластова визия. Елегантни и достъпни, таблените врати са харесвани и предпочитани от хора с поглед към детайлите.

Плоски интериорни врати

Класически интериорни врати в синтетично покритие. Огромен избор от популярни модели, от който всеки може да направи своя избор. Лесно поддържане и атрактивна цена.

Врати в естествен фурнир

Достъпен лукс и уникалност. Вратите в естествен фурнир са стилни и подчертават добрия вкус. Крилото и касата са изцяло покрити в естествена дървесина и придават чар и уют на всеки дом.

Плъзгащи и сгъваеми интериорни врати

Колекция плъзгащи се и сгъваеми врати, придаващи стилен акцент в дома. Идеално решение за нетипични проекти в жилищното пространство. Богата гама от възможни покрития и цветове, размери и модели крила.