Интериорни врати

Лакирани интериорни врати

Практичен избор и простота. Снежно бял цвят, представен от различна по степен на гладкост на покритие лак.

повече

Колекция Четири елемента

ЗЕМЯТА успокоява. ВЪЗДУХЪТ релаксира. ОГЪНЯТ очарова. ВОДАТА ободрява. Тези четири елемента станаха вдъхновение за създаване на колекция врати, които допринасят за оформлението на уникален интериор.

повече

Врати в стил Лофт

Индустриалният стил е новото течение в интериора. Създава максимална степен на простор и прозрачност, а тесните греди на вратата допринасят за елегантната й визия.

повече

Таблени интериорни врати

Най-високо качество на изработка в различни по избор групи покрития и цветове.

повече

Гладки интериорни врати

Интериорните ни врати се вписват и допълват интериора на дома, дискретно осигуряват контраст в него.

повече

Врати в естествен фурнир

Достъпен лукс и уникалност. Вратите в естествен фурнир са стилни и подчертават добрия вкус.

повече

Плъзгащи интериорни врати

Богата гама от възможни покрития и цветове, размери и модели крила.

повече

Сгъваеми интериорни врати

Акцент в дома. Идеално решение за нетипични проекти в жилищното пространство.

повече

Интериорни врати за всеки вкус и възможности

Вътрешните (интериорни) врати са неделима част от нашия дом. Те придават на интериора завършеност и акцент, а в някои случаи контраст, който привлича поглед и допълва обзавеждането.

Вътрешните врати изпълняват и практична функция

Те защитават достъпа до помещения за лично ползване и осигуряват необходимата тишина и мир за нашата почивка. Вътрешните врати се отварят десетки пъти почти всеки ден. Това е фактор, който ние често забравяме при своя избор. Ето защо с определящо значение е материалът, от който е произведена вратата, покритието, степента на устойчивост на покритието, пълнежът и моделът на касата.

Елегантни врати за всеки интериор

Това предоставя като възможности европейския лидер в производството на врати PORTA DOORS. Богата гама от серии интериорни врати, съобразени с модните тенденции и представени в няколко раздела от каталога.

Лакирани интериорни врати

Практичен избор и простота. Снежно бял цвят, представен от различна по степен на гладкост на покритие лак. Множество от класически и модерни модели врати, с различно по размер остъкляване. Ценово предложение за бюджет и ценово предложение за най-взискателните.

Таблени интериорни врати

Най-високо качество на изработка в различни по избор групи покрития и цветове. Характерна отличителна способност е рамково-панелна конструкция, създаваща многопластова визия. Елегантни и достъпни, таблените врати са харесвани и предпочитани от хора с поглед към детайлите.

Плоски интериорни врати

Класически интериорни врати в синтетично покритие. Огромен избор от популярни модели, от който всеки може да направи своя избор. Лесно поддържане и атрактивна цена.

Врати в естествен фурнир

Достъпен лукс и уникалност. Вратите в естествен фурнир са стилни и подчертават добрия вкус. Крилото и касата са изцяло покрити в естествена дървесина и придават чар и уют на всеки дом.

Плъзгащи и сгъваеми интериорни врати

Колекция плъзгащи се и сгъваеми врати, придаващи стилен акцент в дома. Идеално решение за нетипични проекти в жилищното пространство. Богата гама от възможни покрития и цветове, размери и модели крила.