Bходни врати за къща

КОЛЕКЦИЯ МОДЕРН

КОЛЕКЦИЯ МОДЕРН

повече

КОЛЕКЦИЯ ЛАЙН

КОЛЕКЦИЯ ЛАЙН

повече

КОЛЕКЦИЯ СТЪКЛО

КОЛЕКЦИЯ СТЪКЛО

повече

КОЛЕКЦИЯ КЛАСИК

КОЛЕКЦИЯ КЛАСИК

повече

Входните врати за къщи са модерни конструкции, изработени от трайни материали, които ефективно издържат на неблагоприятното въздействие на околната среда. Външните врати за къща се различават от тези, които са монтират в апартаменти или веранди. Към днешна дата на потребителите се предлагат много опции за входни врати, но при избора е важно да се ръководите предимно от това параметрите на цялата конструкция. Самите врати изпълняват няколко функции - защита срещу неразрешено влизане, поддържане на микроклимата в къщата и красив интериор.

Как да изберем входна врати за къщата си?


Изборът на врата към къщата е отговорно събитие. За да може даден продукт да служи дълги години, е необходимо той не само да има отличен външен вид, но и да отговаря на редица важни технически параметри. Ето някои критерии, които е добре да прегледате, преди да изберете визията на врата. Качествените продукти трябва да отговарят на редица изисквания:
• Солидна основа.
• Система на заключване / секретни брави.
• Добра звукоизолация и топлоизолация.
• Материал и конструкция на крилото.
• Каса.
• Панти.


Конструкциите могат да бъдат направени от различни материали. В нашите шоуруми можете да изберете не само красиви, но и надеждни входни врати за къщата. Модел ЕКО ПОЛАР е с плочна конструкция, изработена от кръстосано слепена импрегнирана дъбова дървесина. Повърхността е покрита с естествен фурнир. В рамката на крилото има стоманен профил, който увеличава здравината на конструкцията. Ако се спрете на модел със стъклени вложки за декоративни цели, то е добре да знаете, че това е двукамерен стъклопакет. Касата е изработена от многослойно лепена дъбова дървесина, и френска сглобка от страната на пантите, която подпомага балансирането и предотвратява разбиването и принудителното отваряне на вратата.

Металните изделия са предназначени да осигурят защита срещу всякакви външни влияния. Модерните модели са оборудвани с различни покрития, способни да изпълняват както декоративна, така и защитна функция. Може да изберете полиестерна боя или PVC пластифицирана ламарина. Силата, надеждността и издръжливостта са основните предимства на металните конструкции. Външните врати за къщи, за разлика от входните врати за апартамент, трябва да осигуряват максимално ниво на сигурност.

Когато избирате врата за дома си, обърнете внимание на следните подробности:
• - строителство;
• - допълнителни системи за защита;
• - топлоизолация и защита от замръзване;
• - системи за заключване на врати.

Входните врати на частните къщи през есенно-зимния период често са засегнати от промени и ниски температури. Ето защо на собствениците често се налага да се справят с лед и замръзване. Затова външните врати е добре да имат висококачествен и надежден топлоизолационен пълнеж.
Имайте предвид, че уличните врати, дори да има козирка над тях, влизат в контакт с факторите на околната среда. Това означава, че допълнително покритие се поставя върху повърхността на вратата, което да издържа на влиянието на ултравиолетовите лъчи и валежите.

Можете да намерите идеалната опция за входна врата за къща в нашите магазини. Колекциите външно-входни врати - Стийл СЕЙФ са стоманените врати и са произведени по иновативна технология. Дървените врати Еко ПОЛАР и Еко ПОЛАР ПАСИВ са елегантни и енергоспестяващи и дават уют и сигурност. 

Ако имате въпроси, нашите мениджъри ще ви консултират в удобно за вас време.