Входни врати за апартамент

ГРАНИТ, клас С

ГРАНИТ, клас С

Клас на противовзломност C и RC 3. Акустична изолация Rw=36 dB. Огнеупорност EI 30

повече

ЕКСТРИЙМ, ПРОТИВОВЗЛОМЕН КЛАС RC4

ЕКСТРИЙМ, ПРОТИВОВЗЛОМЕН КЛАС RC4

Клас RC 4, съгласно PN EN 1627-2012, Клас на звукоизолация Rw=37 dB (37- 41 dB), Димоуплътненост, Пожароустойчивост EI30

повече

ЕКСТРИЙМ, ПРОТИВОВЗЛОМЕН КЛАС RC3

ЕКСТРИЙМ, ПРОТИВОВЗЛОМЕН КЛАС RC3

Противовзломност RC 3 Акустична изолация Rw=40 dB Огнеупорност EI 30 Димоуплътненост

повече

КВАРЦ, EI30

КВАРЦ, EI30

Противовзломност RC 2. Акустична изолация Rw=34 dB*. Огнеупорност EI 30

повече

СТИЙЛ СЕЙФ RC3

СТИЙЛ СЕЙФ RC3

Конструкцията е базирана на двуслойна дървена каса, разположена по периметъра на крилoто.

повече

ОПАЛ ПЛЮС

ОПАЛ ПЛЮС

Противовзломната врата ОПАЛ с клас RC 2

повече

АГАТ ПЛЮС

АГАТ ПЛЮС

Подсилените врати AGAT са със секретни тришипови брави и акустична изолация Rw=32 dB

повече

Входни врати за апартамент – безопасност и комфорт у дома

Входните врати на апартамента са важен елемент за безопасността на всеки дом за надеждно предпазване от взлом и проникване. Освен, че носи със себе си чувство за сигурност, днес тя е много повече от просто врата. Когато избирате врата за апартамент, най-вероятно търсите решение на няколко проблема. Основните критерии и характеристики, които са необходими са: 
• Защитни свойства
• Външен вид
• Лесно използване

Безопасността винаги е на първо място сред защитните свойства на входната врата на апартамент. Тя трябва надеждно да предпазват вашето семейство и имущество от натрапници и тук няма нужда цената на врата да има някакво решаващо значение. Изборът на пълния комплект се извършва, като се вземат предвид защитните свойства на крилото, рамката на вратата, бравите и заключващите механизми. 
Освет техническите параметри към защитните свойства на врата се отнасят и топло и звукоизолацията на входната врата. Тя предпазва дома ви от проникването на шум отвън и да съхранява топлината. Нивото на топло и звукоизолация зависи от използвания пълнител, както и от наличието на допълнителни изолационни слоеве. Комбинираната работа на изброените защитни свойства на вратата осигурява надеждна защита срещу студ, шум и проникване на неприятни миризми.

Външният вид също има решаващо значение при избора на врата. Трябва да отворите вратата на апартамента си с удоволствие. Входната врата на апартамент с красив външен вид е статутът на собственика на жилището. Дизайнът на вратите може да бъде опростен, стилен и практичен, елегантен. При избора на външния вид на вашата входна врата, имате достъп до широка гама покрития на Porta Doors, като имате възможност да се съобразите както с екстериора, така и с интериора.

Моделната линия на вратите Porta Doors включва огромен избор от покрития в различни стилове, цветове и текстури, както и различна конструкция на крилото. Рамка изработена от кръстосано слепена импрегнирана иглолиста дървесина или от шперплат, и пълнеж от перфорирана плоча от пресовани дървесни частици. Може да се спрете и на многопластова конструкция на крилото, която осигурява огнеустойчивост в продължение на 30 минути и акустична изолация Rw = 34 dB * Благодарение на слоя алуминиев лист в конструкцията на крилото, вратата е изключително устойчива на неблагоприятни есплоатационни условия, характерни за стълбищните клетки.

Разгледайте моделите, които сме показали в нашият онлайн каталог, или посете някой от нашите шоуруми, които се намират в гр. София и гр. Варна. 

Лесното използване на вратите Porta Doors дава голямо предимство. Изберете си конкретен модел, запознайте се с параметрите и характеристиките на крило, каси и заключващ механизъм, изберете си покритие и цвят според вашият интериор. Отправете запитване за модела и нашите мениджъри ще се свържат с вас, за уточняване на детайлите. Предлагаме и услуга доставка и монтаж на продукти закупени от нас.