Входни врати

Входни врати за апартамент

Колекция от входни врати за апартамент включваща масивни входни врати, които защитават апартамента ви и ви осигуряват сигурност.

повече

Bходни врати за къща

Входни врати за къщи, с модерни конструкции, изработени от трайни материали, които ефективно издържат на неблагоприятното въздействие на околната среда.

повече
Входните (интериорни и екстериорни) врати са портал към жилището ни, било то апартамент или къща. Те са своеобразна бариера, осигуряваща ни спокойствие и топлина. Когато избираме входна врата не трябва да се влияем от емоции. Те трябва да отговарят на редица изисквания, някои от които са изключително важни.

Солидната и масивна входна врата – гаранция за сигурност

Тя предпазва от неблагоприятни външни условия и защитава неприкосновеността на нашето жилище. Материалът, от който е изработена вратата трябва да осигурява дълъг живот на употреба. Качествената врата е преминала редица изпитания, преди да бъде предложена на крайния потребител. Врати PORTA DOORS© са сертифицирани по европейските стандарти. Те се предлагат с доказани коефициенти на противовзломност, противопожарност, акустична изолация и димоуплътненост. 

Елегантната входна врата – красиво допълнение на всеки интериор

Входната врата трябва да е в съчетание с останалата част от интериора. Красивата визия е украса за нашето жилище. Правилно побраната цветова гама може да е стилен акцент – да създава контраст или да се слива. Широката гама от продукти, включени в каталога на PORTA DOORS© дава възможност на всеки клиент да намери решение за своя дом. Дали вратата ще бъде в класически стил или ще бъде последна дума на модата, PORTA DOORS© предлагат множество от покрития и цветове, модели с декоративни и стъклени апликации.  
 
Вътрешно-входни врати PORTA DOORS©
 
Колекциите врати за апартамент са познати на българските потребители от много години. Те са доказани във времето и са предпочитан избор от редица строителни инвеститори. 
 
Врати ЕНТРО ТОП, АГАТ, ОПАЛ – бюджетния избор.
Врати КВАРЦ, ЕКСТРИЙМ и ГРАНИТ – най-висок клас на качество и удовлетвореност.
 
Дали ще изберете врата от икономичен клас или врата, предлагаща най-високата степен на сигурност е валидно правилото, че ще имате адекватен от гледна точка на устойчивост и качество продукт.
 
Външно-входни врати PORTA DOORS©
 
Колекциите външно-входни врати - Стийл СЕЙФ и Еко ПОЛАР, се отличават с изключителна издръжливост и естетика. Стоманените врати Стийл СЕЙФ са произведени по иновативна технология и притежават набор от технически параметри, които обуславят най-високо качество. Дървените врати Еко ПОЛАР ПАСИВ са решение за пасивното строителство. Те са елегантни и енергоспестяващи и дават уют и сигурност.