НОВА ЛОКАЦИЯ

14.06.2021

Уважаеми клиенти имаме удоволствието да ви съобщим, че магазинът ни в град Варна има нова локация. Вече можете да ни откриете на улица Академик Андрей Сахаров №17. Нашите любезни консултанти ви очакват, за да отговорят на всички ваши въпроси, и да ви помогнат да откриете идеалната за вас комбинация, от размер, цвят, покритие и модел на каси и крила. Заповядайте за да превърнем заедно, вашето жилище в дом, с интериорни и входни врати Porta Doors.

При нас ще откриете, разнообразие от модели крила, за всеки тип помещение, спрямо нуждите ви. Заедно ще постигнем персонализирано решение, което максимално да удовлетворява желанията ви. Поддържаме и голям набор от врати на склад, за да реагираме на вашите спешни поръчки. Гарантираме високо качество на вратите, които ще бъдат част от ежедневието ви години наред.

При нас ще откриете лакирани интериорни врати, таблени и плоски врати със синтетично покритие и с покритие фурнир. Предлагаме разнообразие от цветове, за фалцови и безфалцови, интериорни и входни врати – орех, дъб, бук, акация, бор, венге, в много и най-различни нюанси. Крилата на вратите ни, са с различни пълнежи - перфорирано или плътно ПДЧ, плоча тип „пчелна пита“, подсилени с шперплат. Можете да избирате от модели със или без стъкла, огледала, интарзии и панели в различни цветове. Разполагаме с наличие от брави за обикновено, секретно или WC заключване, както и различни допълнителни аксесоари – декоративни первази, вентилационни решетки. Отговаряме и на нуждите ви за нетипични решения в жилищните пространства, с колекция от сгъваеми и плъзгащи се врати, които могат да бъдат с различни модели крила. Предлагаме също звукоизолиращи, метални технически и противопожарни врати, както и входни врати, с различено ниво на противовзломност и димоуплътненост, за да гарантираме вашата сигурност.

За да сме максимално полезни, осигуряваме монтажно обслужване и гаранционна поддръжка на предлаганите от нас продукти.

Искаме да ви уведомим също така, че съвсем скоро ни предстои и отваряне на нов мостерен салон в град Варна. Очаквайте ни!

До тогава, очакваме вашите запитвания, тук на сайтът ни, на имейл, по телефона или в нашите магазини.
Заповядайте от понеделник до петък от 10:00ч. до 19:00ч. , и събота от 10:00ч. до 16:00ч.

Екипът на 501 Врати(Porta Doors)