АРХИТЕКТУРНО СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2020

02.03.2020

За трета поредна година 501 ВРАТИ, Мебелни къщи Ралица АД взе участие в 20-то издание на Архитектурно строителната седмица 2020. Щандът на фирмата беше разположен в зала 2 на Интер Експо Център – София. На площ от 60 м2 бяха изложени най-новите предложения на полския производител на врати PORTA DOORS KMI – Poland.

501 ВРАТИ, Мебелни къщи Ралица АД е официален дистрибутор за България на врати PORTA DOORS©. Марката PORTA DOORS© e позната на българския пазар от дълги години и е доказала качеството и предимството на своите продукти.

Фирмата-производител разполага с четири завода, три от които позиционирани в Полша и един в Румъния – Арад. Продуктовият асортимент включва вътрешни интериорни врати, вътрешно-входни и външно-входни врати, както и врати с технически профил. Всички продукти се отличават с високо качество и иновативен дизайн, както и необходимите технически изпитания и сертификати.

На щанд В2 посетителите на изложението бяха любезно посрещани и консултирани от екипа на 501 ВРАТИ. Беше им предоставена възможност да се запознаят първи с най-новите продукти на PORTA DOORS© – интериорна врата в бизнес стил PORTA LOFT, интериорна тапетна врата PORTA HIDE и интериорна двуцветна врата PORTA DUO. През новата 2020 година в PORTA DOORS© са обновени предлаганите покрития и цветове. Добавено е ново покритие за интериорни врати – Portalamino, което е със структура на ламинат и притежава висока устойчивост и издръжливост. В рамките на най-използваните синтетични покрития са включени нови цветове, които се отличават с естествен външен вид и качество. Посетителите на изложението имаха възможност да се запознаят с врати със специално техническо предназначение – летяща врата ENDURO, чиято гаранция от завода-производител е 10 години, дървена пожароустойчива врата HALSPAN EI60, шумоизолираща врата с Rw = 42 dB, както и метални врати, предназначени за общи помещения.  

501 ВРАТИ разполага и с широка гама врати на склад, които са предпочитано решение за много български семейства. Предлаганите модели и цветове врати са съобразени с изискванията и предпочитанията на пазара в България. Екипът на 501 ВРАТИ осигурява монтажни дейности и услуги на продаваните от тях продукти, както и гаранционното им обслужване.
В своя дългогодишен опит на българският пазар 501 ВРАТИ, Мебелни къщи Ралица АД е взела участие в множество реализирани проекти, някои от които се отличават с изключителна сложност.